9 Mayıs 2015 Cumartesi

Çalışmalara Son Hız Devam

Merhabalar;
Çalışmalarımıza son hız devam ediyoruz. SS Eskişehir BBOM Eğitim Kooperatifimizi hep birlikte kurduk. Bundan sonra daha çok çalışacağız. 
4 Mayıs 2015 Pazartesi günü MMO' da yapılan rutin toplantıda alınan kararlara yazının altındaki linke tıklayarak erişebilirsiniz.
Kararlardan birisi; kurucu üyelerin toplantı yaparak çalışma grubu koordinatörlerinin ve genel koordinatörlerin belirlemesiydi. Bununla ilgili olarak kurucu üyeler 6 Mayıs'ta online toplantı yapmışlardır. Buna göre çalışma gruplarının koordinatörleri belirlenmiştir. Genel koordinatörlüğü ekip olarak kurucu üyelerin yapmasına karar verilmiştir. Çalışma gruplarını, koordinatörlerini ve üyeleri de yazının altındaki linke tıklayarak görebilirsiniz.

Ayrıca kooperatif genel kurul toplantısı olana kadar(yaklaşık 3 aylık bir süreç); daha verimli ve kontrollü çalışmak adına, çalışma gruplarına yeni üyeler eklenmemesine karar verilmiştir. Bu süreçte daha önce belirlenmiş olan çalışma grubu üyeleri çalışmalarına devam edecektir.
Grup koordinatörleri toplantı tarihlerini belirleyip çalışmalarına başlayabilirler.

Tanıtım toplantılarına, küçük samimi toplantılar halinde devam edilmesine; toplantı sonucunda gönüllü olmak isteyenlerin gönüllü mail grubuna kaydedilerek, güncel haberlerin gruba iletilmesine; ayrıca kooperatif genel kurul toplantısından sonra alınan kararlara göre isteyen gönüllülerin kooperatif üyesi yapılmasına karar verilmiştir.


Hepimize kolaylıklar diliyor, yolumuz açık olsun diyorum...


smile ifade simge